Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.


Sontje Hansen met hulp van Leergeld topvoetballer

Artikel over Sontje Hansen bij NEC

Smalle Beurzen Festival

Op zaterdag 6 april organiseert het Straatpastoraat Hoorn weer het jaarlijkse smalle beurzenfestival. Van 13 uur tot 16 uur is op Dampten 16 een keur aan informatie te krijgen en activiteiten mee te beleven. Voor iedereen die moeite heeft om rond te komen. Er is informatie over rondkomen en organisaties die je daarbij verder kunnen helpen. Hapjes en drankjes voor iedereen en activiteiten als kapper, massage, nagelverzorging en meer. Voor de kinderen zijn er give away stands voor kleding en speelgoed, een goochelaar, dans-/muziekoptredens en een springkussen. Ook leergeld is hier aanwezig voor vragen of informatie.

Donatie van Werksaam

Social media workshop

Bijzondere bijstand Hoorn

Donatie RABO Bank

Omdat de RABO-bank 125 jaar bestaat, stelt zij 125.000 euro beschikbaar voor de regio voor het uitvoeren van Duurzaamheidsprojecten. Leergeld West - Friesland heeft 5000 euro ontvangen voor onze voortdurende inspanning om kinderen van een goede fiets te voorzien.

Leergeld Westfriesland in het nieuws

Squla WRTS wordt StudyGo

Vacatures

Wij zijn dringend op zoek naar medewerkers/sters die ons komen versterken om de hulp aan kinderen nog beter en sneller te kunnen laten verlopen. Het betreft een coordinator, medewerkers kantoor en intermediairs. Meer informatie op onze vacature-pagina

ABOVO Maxlead sport-event

ABOVO/Maxlead ondersteunt Leergeld bij hun jaarlijkse goede doelenactie. Het sponsorevenement vindt plaats in samenwerking met Basic Fit. De opbrengst wordt gelijk verdeeld over Leergeld West - Friesland en Leergeld Leiden.