Steun Leergeld

Stichting Leergeld is een onafhankelijke stichting. Leergeld is dan ook volledig afhankelijk van bijdragen van het bedrijfsleven, serviceclubs, plaatselijke overheden, kerken en particulieren.

Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten meedoen, heeft Leergeld uw hulp nodig!

U kunt op verschillende manieren helpen:

1. Doneer direct!

Wilt u direct doneren? Maak dan uw donatie over op rekeningnummer NL02 RABO 0126 122 911 ten name van Stichting Leergeld West-Friesland.

U kunt uw donatie direct online via iDeal betalen.
Vul het bedrag dat u wilt doneren in en kies vervolgens uw bank.

2. Word samenwerkingspartner!

Om onze ambities waar te kunnen maken, is Leergeld constant op zoek naar betrokken samenwerkingspartners vanuit verschillende geledingen van de Nederlandse samenleving:

– Overheden
– Vermogensfondsen, bedrijfsfondsen, loterijen en kansspelen
– Bedrijven
– Serviceclubs
– Religieuze instellingen
– Particulieren

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen, neem dan contact op met Leergeld West-Friesland, tel: 0229 706800 of e-mail: info@leergeldwestfriesland.nl om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

3. Word vrijwilliger!

Onze stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers! Wilt u zich als vrijwilliger voor Leergeld West-Friesland inzetten? Neem dan contact op ons op met via  tel: 0229 706800 of e-mail: info@leergeldwestfriesland.nl.

4. Vriend van Leergeld worden

U kunt vriend van Leergeld worden! We nodigen u uit om een bedrag van minimaal 25 euro per jaar te doneren. Hiervoor ontvangt u onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor speciale activiteiten en verdient u onze waardering.

Meldt u aan via deze pagina.

Uw bijdrage stellen wij bijzonder op prijs.

Leergeld hoopt ook op u te mogen rekenen!

Deel deze pagina: