Wandeltocht op zondag 30 sept. ten bate van Leergeld

Burgemeester Jan Nieuwenburg en president Leo van der Linden bij de start van de wandelingde wandelaars komen terug bij wandeltocht RondjeHoorn van Lionsclub Hoorn de Doelen bijgesneden

Doe mee aan de wandeltocht door Hoorn op zondag 30 sept 2018. U wandelt door het historisch prachtige Hoorn en omgeving en steunt tegelijk twee goede doelen: Stichting Leergeld en het Hospice Dignitas. De routes zijn met zorg uitgestippeld voor de afstanden 7, 14 en 21 kilometer. Tevens hebben we voor de kinderen gezorgd voor wat extra vermaak bij de start en finish. Onderweg zijn er twee controle- en rustmomenten. Uiteraard kunt u zelf in de binnenstad van Hoorn een eigen rustmomenten met koffie of iets anders kiezen……  De start en finish zijn bij de Brandweerkazerne Nieuwe Wal Hoorn. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u starten met de wandeltochten, de finish sluit om 16.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt € 6,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Opgave: U hoeft zich vooraf niet aan te melden, maar voor de organisatie is het prettiger als u dat wel doet. Dit kan door een e-mail te sturen aan rondjehoorn@gmail.com (naam en aantal deelnemers is voldoende). Bent u op de dag verhinderd, maar wilt u de doelen graag steunen? Uw bijdrage op NL 17 ABNA 08 48 06 38 80 o.v.v. Rondje Hoorn wordt zeker gewaardeerd. De Lionsclub De Doelen heeft in de voorgaande jaren gezorgd voor de levering van 75 fietsen voor kinderen die door het gemis van een fiets niet kunnen deelnemen aan sport- en/of schoolactiviteiten. Bij het Hospice is gezorgd voor koelkastjes, tuinmeubilair, tafelbestek en I-pads.

Deel deze pagina: