Smalle Beurzen Festival op zaterdag 1 oktober a.s.

Op zaterdag 1 oktober 2022 vindt het tweede Smalle Beurzen Festival plaats.
Een dag met informatie en plezier voor ieder met een smalle beurs.
Op de informatiemarkt vind je organisaties die je verder willen en kunnen helpen, zoals Hulpverlening Westfriese Kerken, Kinderkledingbank, Stichting Netwerk, Schuldhulpmaatje en meer.
Ook Stichting Leergeld West-Friesland zal weer aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden betreffende hulp en ondersteuning die we kunnen leveren.
De gemeente Hoorn geeft voorlichting over rondkomen, en je kunt gelijk in gesprek met 1.hoorn of de bijzondere bijstand.
Op de Give Away markt kun je gratis spulletjes en kleding shoppen bij AyudaMe en Jan en Lida zijn aanwezig met hun gratis kinderfietsjes.
Bovendien is er veel leuks en lekkers voor jong en oud, kun je je ontspannen laten verzorgen bij de kapper en nagelstyliste, en kun je genieten van modeshow, muziek en dans.
Kortom: een middag vol informatie en plezier voor ieder die er wat aan heeft!
Het festival wordt om 13u geopend door wethouder Karin Hakhoff, de nieuwe wethouder die ook sociale zaken onder zich heeft.

Van harte welkom!
En mocht U mensen kennen (ook anderstaligen) die wellicht in aanmerking komen voor extra ondersteuning maar misschien de drempel te hoog vinden om de stap te nemen, dan hopen wij dat U hen wilt wijzen op deze bijzondere gelegenheid.

13.00-17.00u | Dampten 16, Hoorn
Toegang en activiteiten zijn gratis.

 

Het festival wordt georganiseerd door Straatpastoraat Hoorn
http://www.straatpastoraathoorn.nl/smallebeurzenfestival

Deel deze pagina: