Eten voor “het goede doel”-evenement groot succes

Het sponsordiner dat na twee keer corona-uitstellen eindelijk kon worden gehouden op 24 september is een groot succes geworden. De ruim 70 gasten werden prima onthaald in het personeelsrestaurant van het Dijklander ziekenhuis en de keukenbrigade liet zich van zijn allerbeste kant zien. De koks hadden een verbluffend menu samengesteld.

Ondersteund door leerlingen van Tabor d’Ampte verliep de avond zeer geanimeerd. De wijn die bij elke gang werd geserveerd smaakte meer dan uitstekend. De ingrediënten en materialen zijn door diverse ondernemers gedoneerd of voor een vriendenprijs verschaft. Ook de items die voor de veiling waren geschonken hielpen om de opbrengst van de avond op een kleine 10.000 euro uit te laten komen. Het Dijklander ziekenhuis wordt bedankt voor de gastvrijheid, de donateurs voor hun gulle gaven, de vrijwilligers voor de enorme inzet en de deelnemers voor hun bijdrage.

Tijdens het diner was ook een moment ingeruimd voor Rotary Enkhuizen om de opbrengst van hun paashazenactie te overhandigen. Deze actie heeft het enorme bedrag van 15.000 euro opgeleverd!

Hiermee kunnen weer heel veel kinderen worden ondersteund!

 

Deel deze pagina: