Gratis kermis-munten in Hoorn

Gratis kermismuntjes voor de kermis Hoorn voor kinderen tot 18 jaar die in Hoorn wonen. Van zaterdag 11 augustus tot en met maandag 20 augustus 2018 is het kermis in Hoorn. Dit belooft weer veel spektakel en plezier voor iedereen. Gemeente Hoorn wil dat alle kinderen uit de gemeente Hoorn kunnen genieten van de kermis. Ook kinderen uit gezinnen die minder te besteden hebben. Daarom kunnen kinderen tot 18 jaar uit de gemeente Hoorn gratis 3 kermismuntjes per kind krijgen. Zo kunnen ook zij net als ieder ander kind naar de Hoornse kermis. Dit is een actie van de gemeente Hoorn. Daarom kunnen alleen kinderen die in de gemeente Hoorn wonen gratis kermismuntjes krijgen.
Hoe krijg ik de kermismuntjes? De kermismuntjes ontvangen is gemakkelijk en gaat in 3 stappen:
1. Ga naar: www.hoorn.nl/kermisactie. Als u geen computer of internet thuis heeft, dan kunt u bij
het wijkcentrum of de bibliotheek op internet. U kunt ons bellen als het niet lukt.
2. U vult op de website vóór 27 juli 2018 uw gegevens in.
3. Wij sturen uiterlijk in de eerste week van augustus de kermismuntjes naar uw huisadres. Dan
ontvangt u ook verdere informatie over de attracties die met deze actie meedoen.
Heeft u vragen?
Neem dan contact op met de gemeente. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0229 – 25 22 00. Zie voor meer informatie over de kermis de website: www.kermis-hoorn.nl.
Wij wensen uw kind(eren) veel kermisplezier toe.

DRIE CHEQUES in een week….
Grootse gift: 10 kinderen geven € 367,- . Dat vinden we bijzonder! Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar van de vormsel-groep kozen stichting Leergeld Westfriesland als goed doel uit. Zij zamelden o.a. op 14 april tijdens de vormselviering  in de kerk van de Johannes de Doper-parochie geld in. Namens Leergeld kwamen Patrick Beems en Burret Olde op bezoek bij de gezellige spelavond van de jongeren op 20 april. We werden gastvrij ontvangen…. en kregen een mooie cheque overhandigd.  Mark Boukens en Claus Kok waren o.a. aanwezig namens de werkgroep vormsel Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel en Enkhuizen. Hartelijk dank!

overhandiging cheque door kinderen van vormselgroep voor st leergeld april 2018

De Protestantse kerk Hoorn Zwaag en Blokker doneert € 2200,-

Elk jaar organiseert de diaconie van de Protestantse gemeente Hoorn, Zwaag en Blokker een actie in de 40 dagentijd voorafgaand aan Pasen, de zgn.
vastenactie. Er worden kalenders verkocht en er staat een vastenpot in de kerken. Dit jaar was de opbrengst voor stichting Leergeld.Over het werk van Leergeld vertelde Burret Olde in twee kerkdiensten op 18 februari. Hij mocht in de viering op 22 april, waarin hij de voorganger was, de cheque uit handen van Hans Versloot in ontvangst nemen. Het is geweldig dat de diaconie de ingezamelde gelden verdubbelde tot € 2200,- . Hartelijk dank!

Hans Versloot biedt cheque a € 2200,- van Protestants Hoorn Zwaag en Blokker aan bestuurslid Leergeld WF Burret Olde

IMG_2705

 

 

 

 
 
 

Rotary Enkhuizen schenkt € 5000,-

Paashazen verkopen….. dat kunnen ze wel in Enkhuizen. De Rotaryclub Enkhuizen pakte het wederom professioneel aan. Met als resultaat maar liefst € 5000,- . Josee-Louise Lesscher en Anton Swart mochten namens Leergeld op 18 april een cheque van € 5.000,- in ontvangst nemen.  Een indrukwekkend bedrag. Hartelijk dank!

cheque van Rotary Enkhuizen voor Leergeld WF april 2018

 

Deel deze pagina: