Nieuws

Donatie The Next Generation

“Alle kinderen mee op schoolreis” was de slogan van de enthousiaste jongeren van The Next Generation uit Westwoud. Tijdens onze bestuursvergadering kregen wij een cheque waar wij héél blij mee zijn. Ontzettend bedankt!  

Heel geslaagd sponsordiner van Leergeld West- Friesland

Op maandag 4 november was het weer tijd voor het jaarlijkse sponsordiner van Stichting Leergeld west- Friesland. In het schitterend opgeknapte voormalige kantongerecht gebouw genoten ongeveer 50 mensen van een verrukkelijk diner. De verzorging van Hans Kuin en zijn staf was subliem. De wijnen verzorgd door Arjan Gerretsen en zijn medewerkers waren een perfecte aanvulling.... Lees verder

Sponsor diner Leergeld

U kunt zich aanmelden door € 100,00 over te maken op rekening nummer NL06ABNA 0500234205 t.n.v. Bernadette Gerretsen-Grimberg onder vermelding van: diner Stichting Leergeld West-Friesland.

Extraatje gemeente Medemblik

De gemeente Medemblik stelt speciaal voor kinderen van ouders/verzorgers die weinig te besteden hebben deze zomer een extraatje beschikbaar. Per kind kunnen ouders/verzorgers eenvoudig vier gratis zwembadkaartjes aanvragen. Voor wie? De zomeractie is bedoeld voor kinderen van ouders/verzorgers die weinig te besteden hebben (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm of lopende schuldregeling). Overige voorwaarden: ●... Lees verder

Opnieuw meer kinderen geholpen.

Met een toename van bijna 100 kinderen heeft Leergeld West-Friesland ook in 2018 weer meer kinderen laten meedoen. Voor 926 kinderen zijn bijna 2200 betalingen verricht. Gemiddeld € 199,50 per kind. Specificatie: