Drie cheques in 1 week….

Grootse gift: 10 kinderen geven € 367,- . Dat vinden we bijzonder! Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar van de vormsel-groep kozen stichting Leergeld Westfriesland als goed doel uit. Zij zamelden o.a. op 14 april tijdens de vormselviering  in de kerk van de Johannes de Doper-parochie geld in. Namens Leergeld kwamen Patrick Beems en Burret Olde op bezoek bij de gezellige spelavond van de jongeren op 20 april. We werden gastvrij ontvangen…. en kregen een mooie cheque overhandigd.  Mark Boukens en Claus Kok waren o.a. aanwezig namens de werkgroep vormsel Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel en Enkhuizen. Hartelijk dank!

overhandiging cheque door kinderen van vormselgroep voor st leergeld april 2018

De Protestantse kerk Hoorn Zwaag en Blokker doneert € 2200,-

Elk jaar organiseert de diaconie van de Protestantse gemeente Hoorn, Zwaag en Blokker een actie in de 40 dagentijd voorafgaand aan Pasen, de zgn.
vastenactie. Er worden kalenders verkocht en er staat een vastenpot in de kerken. Dit jaar was de opbrengst voor stichting Leergeld.Over het werk van Leergeld vertelde Burret Olde in twee kerkdiensten op 18 februari. Hij mocht in de viering op 22 april, waarin hij de voorganger was, de cheque uit handen van Hans Versloot in ontvangst nemen. Het is geweldig dat de diaconie de ingezamelde gelden verdubbelde tot € 2200,- . Hartelijk dank!

Hans Versloot biedt cheque a € 2200,- van Protestants Hoorn Zwaag en Blokker aan bestuurslid Leergeld WF Burret Olde

IMG_2705

 

 

 

 
 
 

Rotary Enkhuizen schenkt € 5000,-

Paashazen verkopen….. dat kunnen ze wel in Enkhuizen. De Rotaryclub Enkhuizen pakte het wederom professioneel aan. Met als resultaat maar liefst € 5000,- . Josee-Louise Lesscher en Anton Swart mochten namens Leergeld op 18 april een cheque van € 5.000,- in ontvangst nemen.  Een indrukwekkend bedrag. Hartelijk dank!

cheque van Rotary Enkhuizen voor Leergeld WF april 2018

 

Deel deze pagina: